Even in de oven.. en genieten maar!

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180°C en in 25-30 minuten, gegaard. En door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kun je direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten. In dit artikel staan de variaties die je bij Uw Slager kunt verkrijgen als rijk gevulde Smulsteen!

Tips & spelregels:

  • 1 uur voor bereiding de Smulsteen uit de koelkast halen
  • De Smulsteen in voorverwarmde oven op 180°C in 25-30 minuten garen
  • Zet de houder voor de Smulsteen, in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond
  • Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de Smulsteen
  • De Smulsteen, inclusief houder, krijg je van de slager in bruikleen.
  • De borg hiervoor is €15,-. Deze ontvangt u terug als de steen ongeschonden en schoon wordt teruggegeven
  • De Smulsteen niet met afwasmiddel schoonmaken! Enkel heet water gebruiken voor schoonmaak